`

Trangia komfurer er en svensk virksomhed, der fremstiller camping- og udendørs madlavningsudstyr. De fremstiller en række produkter, men især deres alkoholbaserede komfurer.

Trangia Alcohol Cooker er et spritkomfur, der første gang blev fremstillet i 1933 af det svenske firma Trangia. Komfurets design består af to dele: en brænder og en grydestand. Grydestativet har tre ben, som gør det muligt at bruge det som stativ til større gryder og pander. Brænderen placeres direkte oven på grydestativet, som hviler oven på gryden eller gryden, der bruges til madlavning. Alkoholbrændstof hældes i brænderen, før den tændes med en tændstik eller lighter for at skabe en åben flamme, der kan justeres i højden via grydestativets ben.

Blog emne:

Trangia alkoholkomfur er et lille, let og effektivt komfur til madlavning. Den blev designet i Sverige i 1920'erne og har været brugt af friluftsentusiaster lige siden.

Trangia alkoholkomfur er et lille, let og effektivt komfur til madlavning. Den blev designet i Sverige i 1920'erne og har været brugt af friluftsentusiaster lige siden.

Her kan du læse mere om tilbud på trangia sæt >>

Den komplette guide til Trangia-ovne og fordele og ulemper ved at lave mad med dem

Trangia er en svensk virksomhed, der fremstiller bærbart madlavningsudstyr. De har specialiseret sig i bærbare gaskomfurer og ovne.

Få mere viden om Trangia kedel her.

Trangia er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af bærbart madlavningsudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1925 af Albin Sundström, som var en ivrig campist og jæger, og ønskede at skabe en mere effektiv måde at lave mad på, mens han var på farten. Han opfandt Trangia komfurer og ovne, som stadig fremstilles i dag.

Trangia-ovnen har eksisteret i et stykke tid nu og har gennemgået nogle ændringer gennem årene, men den er fortsat en af de mest populære ovne til campister på grund af dens enkelhed, pålidelighed og bærbarhed.

Hvad er en Trangia komfur? Specifikationerne og statistikkerne, hvordan de er miljøvenlige, og hvad du skal bruge for at lave mad

Trangia er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i at lave camping- og udendørs madlavningsudstyr. De blev grundlagt i 1922 af Sven Wingquist og har lavet gasfrit køkkengrej i over 90 år.

Trangia komfuret er et letvægts, kompakt og miljøvenligt komfur, der kan bruges til både udendørs og indendørs madlavning. Den er perfekt til rygsækture eller andre udendørs eventyr. Komfuret vejer omkring 1 pund, så det er nemt at have med dig rundt på dine eventyr. Den har også en temperaturkontrolknap, der giver dig mulighed for at justere varmen på flammen fra lav til høj. Dette giver dig mulighed for at tilberede alt fra pandekager til stegte steg uden at bekymre dig om at brænde din mad på grund af manglende ventilation i telte eller små rum.

Det skal du bruge: Du skal bruge en spritbrænder (sælges separat), som kan findes i de fleste udendørsbutikker eller online-forhandlere. Du skal også bruge brændstoftabletter (sælges separat

Fordele ved at lave mad med et Trangia komfur

Trangia er en svensk virksomhed, der fremstiller bærbart madlavningsudstyr.

Det har eksisteret siden 1920'erne.

Trangia komfuret er et lille, let komfur med et enkelt design og betjening. Den kan både bruges til madlavning på gas eller alkohol. Det er et glimrende valg til rygsæk, camping og andre udendørs aktiviteter, hvor vægt og bærbarhed er vigtige.

Trangia komfuret har tre dele: bunden, grydestøtten og brænderhovedet. Basen understøtter brænderhovedet og holder brændstof i dets centrum i et centralt rør (kaldet "brønden"). Pandestøtten balancerer oven på bunden med plads til en gryde eller pande at sidde på den. Du tænder brændstoffet i brønden gennem en åbning i den ene ende af den med en tændstik eller lighter; når det brænder støt, sætter du din gryde eller pande oven på det for at lave mad inde i det.

Ulemper ved at lave mad med et Trangia komfur

Madlavning med et Trangia komfur har mange ulemper, som ikke er til stede i andre former for madlavning. Brændeovnen kan være svær at tænde på grundet dens placering og størrelsen af flammen. Den er også mindre brændstoføkonomisk end andre typer campingovne.

Hvad skal du lave mad til camping ved hjælp af din nye Trangia-komfur

Trangia er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i campingudstyr. De har eksisteret siden 1920'erne, og deres produkter er stadig populære i dag.

Sådan laver du mad til camping:

Trangia har et udvalg af brændeovne, der er perfekte til forskellige typer camping. For eksempel, hvis du vil gå ultralet, sælger de et komfur, der er lille og let nok til at passe inde i din gryde. Har du brug for noget mere robust, sælger de også et komfur, der kan bruges sammen med større gryder og pander, så det er perfekt til autocampere eller folk, der kan lide at lave mad udendørs derhjemme.

Trangia campingovn er fantastisk, fordi den ikke kræver andet brændstof end det du sætter på bålet – hvilket betyder mindre vægt! Dette gør det perfekt til backpackere eller dem, der ikke ønsker at medbringe brændstof på deres rejse. Den har også en justerbar flamme, så du kan lave mad på forskellige varmeniveauer afhængigt af dine behov